VI ERBJUDER

 

 

Varumärkesprodukter till attraktiva priser


Förutom produkterna av välkända A-märken och brandlösa produkter, har vi också ett brett utbud av artiklar i Bevos egna märken: Mega, Hydro-S, Hydro-Pro och Jason. Våra husmärken är ett perfekt alternativ för välkända varumärken, De ger jämförbar kvalitet, men till ett riktigt attraktivt pris. 

Bevo utökar paket med det egna varumärken kontinuerligt. Det betyder att vi i de flesta fall har ett bra alternativ - valet är upp till kunden. Vi levererar pool i Göteborg med omnejd. Kontakta oss för en förfrågan.

MEGA

Alla kunder kan dra nytta av Mega-varumärke, vilket ger konstant A-varumärkeskvalitet till konkurrenskraftiga priser. Mega-produkter är fullt kvalificerade alternativ för produkter av välkända varumärken. Mega-märket erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter, som är tillgängliga för alla våra kunder.

Hydro-S

Hydro-S sortiment erbjuder ett bra alternativ för varumärkena A och Mega-varumärket i vårt sortiment. De representerar helt funktionella produkter av fin kvalitet, som är tillgängliga till extremt attraktiva priser. 

Jason

Jason-varumärke kan kunderna dra nytta av ett professionellt, fullt kvalificerat och konkurrenskraftigt alternativ till välkända A-märken inom PE och PP-sortimentet. Professionella inom sektorn har använt Jason kvalitetsprodukter till stor nöjd under många år. 

Hydro-Pro

Hydro-Pro varumärke erbjuder vi specialiserade värmepumpar till simbassänger – en rad pumpar som ger högsta kvalitet med hög effektivitet och effekt.

En kostnadskalkyl kan variera beroende på hur , var och vad man önskar sig
Hör av er för mer information

 

VÅRT UTBUD

En kostnadskalkyl kan variera beroende på hur , var och vad man önskar sig
Hör av er för mer information

VI GÖR VÅRAT BIDRAG

 

Vi uppmärksammar miljön, samhället och framtiden hos behöriga. Vi arbetar till exempel med vidareutveckling av miljövänliga lösningar i vårt sortiment. Vi köper också på ett ansvarsfullt sätt och arbetar utifrån en plan

ANSVARIG INKÖP

 

Inom de marknader där vi är aktiva erbjuder vi ett så fullständigt sortiment som möjligt. För att uppnå detta köper vi produkter från Bevo som i sin tur importerar från hela världen Vi arbetar mycket nära med många leverantörer och vi besöker regelbundet fabriker för att se till att deras produkter tillverkas på ett ansvarsfullt sätt.

Vi levererar tjänster och produkter på ett kostnadseffektivt och miljömässigt sätt Kort sagt: Vi är medvetna om vårt ansvar och vi gör vårt bidrag!

MILJÖVÄNLIGA LÖSNINGAR

 

Vi sammarbetar också med specialiserade leverantörer så att våra produkter helt uppfyller våra kunders önskemål och överensstämmer med lagstadgade regler.


 

En kostnadskalkyl kan variera beroende på hur , var och vad man önskar sig
Hör av er för mer information